AVD-6000 - AVD-6500

Snel, effectief en overal en altijd identiteits documenten controleren!
De nieuwe AVD-6000 en AVD-6500 Full Page ID-Readers zijn een ideale oplossing voor document controle.

Compacte en lage behuizing

Zowel de AVD-6000 als de AVD-6500 zijn Full Page ID-Readers welke door gebruik van speciale belichting en camera technieken zijn opgebouwd in een compacte, maar vooral lage behuizing.

Hiermee worden deze Full Page ID-Readers zeer geschikt voor plaatsen waar weinig ruimte voor handen is of voor ruimtebesparende inbouw in onder andere kiosk systemen.

Duitse grundlichkeit

De nieuwe Full Page ID-Readers zijn met specifieke specificaties van IDReaders.nl opgebouwd rond de door onze Duitse partner Desko ontwikkelde OCR-Engine.

Naast de AVD-6000 welke is uitgevoerd met MRZ controle en RFID module is de AVD-6500 uitgebreid met een geavanceerd belichting systeem waarmee naast daglicht, tevens Ultra Violet en Infra Rood beelden kunnen worden gemaakt van de identiteitsbewijzen.

Beide nieuwe Full Page ID-Readers voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn naast CE en ROHS ook TUV gecertificeerd.

 

 

 

De AVD-6500 is in combinatie met de database met echtheidskenmerken van meer dan 4400 identiteitsbewijzen ook geschikt voor echtheidscontrole.

Voor meer informatie over de nieuwe AVD-6000 en AVD-6500 kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.