25jan2016

De tankstationbranche laat enorme verbetering zien in de handhaving van de leeftijdscontroles bij tabaksaankopen. In juni 2015 werd de wet in de branche nog maar in 17% van de gevallen gehandhaafd, nu is dat 57%. Dat blijkt uit de eerste resultaten uit het mystery shopper onderzoek in opdracht van de Taskforce naleving leeftijdgrens Tabak (TNLT).

16dec2015

Het gros van de snackbars, sportkantines en kroegen blijven alcohol verkopen aan minderjarigen. Supermarkten en slijterijen scoren hoger in het nalevingspercentage aldus het onderzoek van de Universiteit van Twente en Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid STAP.

13nov2015

De onderneming SCANID BV is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Identificatiesystemenbranche.

Met een zeer sterke positionering heeft SCANID BV zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

03aug2015

ID-Reader systemen, waaronder de AVD-800, AVD-6500 en nieuwe AVS-3010 zijn de laatste maanden in gebruik genomen bij verschillende organisaties voor toegang, registratie en check-in toepassingen. Mede door de service functie van DocView Studio en de optionele plug-in module worden de gegevens van paspoorten, visums, rijbewijzen en ID-kaarten snel en zonder fouten uitgelezen.