01juni2015

Gezamenlijk introduceren Toshiba TEC en IDReaders de nieuwste AVD-540 ID-Reader met Kassakoppeling. De AVD-540 is een unieke leeftijdscanner welke de vergewisplicht bij verkoop van alcohol en tabak aan de kassa zal verhogen.

 

De "guts" van de AVD-520 ID-Reader

Door gebruik te maken van de "guts" van de succesvolle AVD-520 en deze uit te breiden met een I/O en specifieke algoritmes kan de AVD-540 gekoppeld aan de kassa dienst doen als kassablokkade

Zodra bij de kassa, tabak of een alcoholhoudend product wordt aangeboden, zal deze kassa blokkeren en dient er eerst een ID bewijs gelezen te worden met de AVD-540, alvorens de kassa weer wordt vrijgegeven.

Uiteraard heeft de caissière de mogelijkheid om de blokkade op te heffen zonder scannen van ID Bewijzen, als de klant ouder is dan 25 jaar

Privacy gewaarborgd

Net als de AVD-520 slaat de nieuwe AVD-540 geen gegevens op. Er wordt alleen aan de hand van de geboortedatum de leeftijd berekent en deze wordt, als een Ja of Nee, met de kassa gecommuniceerd.

Compatible met storeMate

storeMate is een door Toshiba TEC ontwikkelde en bewezen oplossing voor de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) omgeving. "Een robuuste, state-of-the-art en volwassen oplossing", aldus Cap Gemini. De oplossing is zodanig schaalbaar dat het kan worden ingezet in een supermarkt met 1 of 2 kassa’s en ook in een hypermarkt met 100 kassa’s.

Nauwe samenwerking

De R&D van IDReaders heeft de laatste maanden nauw samengewerkt met het Competence Center van Toshiba TEC om de nieuwe AVD-540 volledig compatible te maken met de storeMate applicatie en er zeker van te zijn dat behalve de geboorte datum er geen andere gegevens verwerkt worden.

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op tel. 0341 750 666 of per email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.